SPIRAL STABILIZATION

SPIRAALISTABILAATIO

Terapia-, kehonhallinta- ja harjoitusmetodi


KOULUTUSKALENTERI – YLEISTÄ


Spiral Stabilization (SPS) / Spiraalistabilaatio -metodin valtuutettu kouluttaja Suomessa on LitM Tiina Arrankoski. Hän järjestää koulutuksia eri puolilla Suomea, myös tilauksesta.

Lisäksi hän pitää metodin esittelytilaisuuksia, pääsääntöisesti tilauksesta.


Ilmoittautumisohjeet ja yleiset peruutusehdot täällä.


Tilauskoulutukset. Koulutuskeskukset, yliopistot, ammatilliset korkeakoulut ja opistot, sairaanhoitopiirit tms. voivat sopia tilauskoulutusten järjestämisestä ottamalla yhteyttä Askel International Oy:hyn.

Yritykset ja yhteisöt: jos teillä on koossa väh. 6-8 henkilön ryhmä liikunta- ja terveydenhoitoalan ammattilaisia, tilauskoulutus voidaan järjestää yhdessä sovittuna ajankohtana ja jopa mahdollisesti teidän omissa tiloissanne.


Esittelytilaisuudet. Tiina Arrankoski pitää metodin esittelytilaisuuksia sopimuksen mukaan eri puolella Suomea.


Koulutusohjelma. Tutustu metodin koulutusohjelmaan ja koulutusten kautta saataviin ammattinimikkeisiin täällä.


Lisätietoja ja yhteydenotot: info@askelinternational.com tai sivun "Yhteystiedot" lomakkeella.Koulutuskalenteria täydennetään kaiken aikaa. Varmista, että katselet uusinta, päivitettyä Koulutuskalenteria antamalla komennon “Lataa sivu uudelleen” (tai vastaavan). Komentonäppäin – useimmiten nuoli, joka tekee lähes ympyrän – löytyy tavallisesti nettisivuosoitteen vierestä. Tarvittaessa tyhjennä selaimesi selaushistoria ja poista evästeet.KOULUTUSKALENTERI7.-8.5.2022 (la-su) Spiraalistabilaatio -kurssi 3A: Yläraaja. Somatic Studio, Helsinki. Koulutuksen esittely ja ilmoittautumiset Somatic Studiolle täällä.  Kouluttajina Jarmo Ahonen ja Tiina Arrankoski.


14.-15.5.2022 (la-su) Spiraalistabilaatio Peruskurssi, osio 1AB. Somatic Studio, Helsinki. Koulutuksen esittely ja ilmoittautumiset Somatic Studiolle täällä.  Kouluttajana Tiina Arrankoski.


28.-29.5.2022 (la-su) Spiraalistabilaatio Peruskurssi, osio 1CD. Hakkarin Helmi, MyFascia -koulutuskeskus, Lempäälä. Koulutuksen järjestäjä: Askel International Oy. Ilmoittautumislomake tässä. Koulutuksen sisältö- ja hintatiedot täällä.  Kouluttajana Tiina Arrankoski.

(Hakkarin Helmeen Lämpäälässä pääsee näppärästi myös julkisilla kulkuneuvoilla, esim. junalla, jolloin koulutuksen järjestäjä voi hoitaa kuljetukset asemalta – pyyntö tästä ilmoittautumislomakkeeseen. Järjestäjältä tietoa myös eri majoittumisvaihtoehdoista yms.).


4.-5.6.2022 (la-su) Modern Nordic Walking Trainer -kurssi. Hakkarin Helmi, MyFascia -koulutuskeskus, Lempäälä. Koulutuksen järjestäjät: Askel International Oy ja World Modern Nordic Walking Academy. Kouluttajana Tiina Arrankoski.

Modernin sauvakävelyn opettaja (MNW Tainer) -koulutus on liikunta- ja terveydenhoitoalan ammattilaisille suunnattu kaksipäiväinen (16 h + kotityöt) koulutus, joka perehdyttää liikuntamuodon kolmen peruspilarin: ryhdin/kehonhallinnan, kävelytekniikan ja sauvankäyttötekniikan yhteensovittamiseen. Koulutus antaa valmiudet lajin opettamiseen konseptin periaatteiden ja metodologian mukaisesti. Se on liikuntamuodon kansainvälisen tieteellisen järjestön ICNW:n hyväksymä virallinen koulutus. Lue lisää koulutuksesta tästä.

Vähintään Spiraalistabilaatio -ohjaajatason saavuttaneet voivat laskea kurssin osaksi SPS-koulutusohjelmaa.  

Hinta 350 € (sis. alv:n), sisältää koulutusmateriaalin ja "Moderni Nordic Walking" -kirjan. Aikataulu: la 10:00-18:00, su 9:00-16.00. Ilmoittautumislomake tässä.

(Hakkarin Helmeen Lämpäälässä pääsee näppärästi myös julkisilla kulkuneuvoilla, esim. junalla, jolloin koulutuksen järjestäjä voi hoitaa kuljetukset asemalta – pyyntö tästä ilmoittautumislomakkeeseen. Järjestäjältä tietoa myös eri majoittumisvaihtoehdoista yms.)


11.-12.6.2022 (la-su) Spiraalistabilaatio -kurssi 3B: Alaraaja. Somatic Studio, Helsinki. Koulutuksen esittely ja ilmoittautumiset Somatic Studiolle täällä. Kouluttajina Jarmo Ahonen ja Tiina Arrankoski.


18.-19.6.2022 (la-su) Spiraalistabilaatio Peruskurssi, osio 1CD. Somatic Studio, Helsinki. Koulutuksen esittely ja ilmoittautumiset Somatic Studiolle täällä.  Kouluttajana Tiina Arrankoski.


5.-6.9.2022 (ma-ti) FM ja Spiraalistabilisaatio Autumn School 2022. Varalan Urheiluopisto, Tampere. Kouluttajina Tiina Arrankoski ja Tiina Lahtinen-Suopanki. Järjestäjä: Suomen Ortopedisen Manuaalisen Terapian Yhdistys (SOMTY). Ilmoittautumiset SOMTY:n toimistoon. Lue lisää tästä.


20.-21.9.2022 (ti-ke) Spiraalistabilaatio -tilauskoulutus. Seinäjoen keskussairaala, EPSHP, Seinäjoki. Kouluttajana Tiina Arrankoski.


15.-16.11.2022 (ti-ke) Spiraalistabilaatio -tilauskoulutus. Seinäjoen keskussairaala, EPSHP, Seinäjoki. Kouluttajana Tiina Arrankoski.