SPIRAL STABILIZATION

SPIRAALISTABILAATIO

Terapia-, kehonhallinta- ja harjoitusmetodi


SPIRAALISTABILAATIO JA FASKIA -KOULUTUSSARJA


”Spiraalistabilaatio ja faskia” -koulutussarja antaa tiiviin tietoiskun faskiaalisesta anatomiasta ja sen yhteyksistä Spiraalistabilaatio -harjoitteluun: neljä erillistä yhden päivän koulutusta (4 x 8 SPS-koulutustuntia):

Spiraalistabilaatio ja faskia I: Selkä

Spiraalistabilaatio ja faskia II: Lantio ja lonkka

Spiraalistabilaatio ja faskia III: Yläraaja

Spiraalistabilaatio ja faskia IV: Alaraaja


Tämän koulutussarjan eri koulutuspäivät voi käydä missä järjestyksessä tahansa. Uusi sykli koulutussarjaa aloitetaan, kun edellinen sykli on kokonaan järjestetty.


Koulutussarja on tarkoitettu jo vähintään SPS-ohjaajatason saavuttaneille ja ne kartuttavat SPS-koulutuspisteitä ja -tuntimääriä samalla tavoin kuin muutkin viralliset metodin koulutukset (1 koulutuspäivä = 8 SPS-koulutustuntia).

Huom! Näiden koulutusten aikana hyödynnetään Mpower -laitteita lihasten aktiivisuustasojen muutosten toteamiseksi Spiraalistabilaatio -liikkeiden aikana. Näin voidaan löytää parhaat, optimaaliset liikeradat ja varmistaa harjoittelun tehokkuus.

Hinta 200,00 € / koulutuspäivä (sis.alv:n). Kouluttajina toimivat Mika Pihlman ja Tiina Arrankoski.


Kuhunkin koulutustapahtumaan on oma ilmoittautumislomakkeensa, johon on linkki Koulutuskalenterissa. Ilmoittautumisohjeet ja yleiset peruutusehdot löydät tästä.Lisätietoja:

info@askelinternational.com